in

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μακελειό στο Διαφάνι – Ο Δούκας καίει τους αγρότες

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες;

Ο Δούκας δεν έχει μάθει να χάνει και όποιος βρεθεί στον δρόμο του βάζοντάς του εμπόδια πληρώνει σκληρά το τίμημα. Αυτό θα αποδειχθεί ξανά στα προσεχή επεισόδια, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στην προσπάθειά του να διαλύσει τον συνεταιρισμό των αγροτών, ο ισχυρός άντρας προχωρά στην ολοκληρωτική καταστροφή τους.

Ο Δούκας δε μπορεί να δεχτεί την ήττα του

H ίδρυση του συνεταιρισμού σήμανε αυτόματα και την αρχή της καταστροφής του Δούκα, καθώς ο ίδιος είχε επενδύσει όλα του τα όνειρα και τις προσδοκίες του στην κατασκευή της βιομηχανικής ζώνης. Φυσικά, ο ίδιος δεν πρόκειται να δεχτεί τόσο εύκολα την ήττα του και θα κάνει τα πάντα προκειμένου ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει τον Κυπραίο με το μέρος του

Αρχικά, ο ισχυρός άντρας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μία ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον συνεταιρισμό. Ωστόσο, αντιλαμβάνεται πως δεν αρκεί μόνο αυτή η κίνηση και θέλει πάση θυσία να εκδικηθεί και να καταστρέψει όσους προσπάθησαν να του εναντιωθούν. Έτσι, το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Κωνσταντής και Μελέτης καίνε τις περιουσίες των αγροτών

Χωρίς κανέναν δισταγμό, βάζουν φωτιά στις περιουσίες τους και τους οδηγούν στην ολοκληρωτική καταστροφή. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες, γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους.

Εμφύλιος στο Διαφάνι

Ο εμφύλιος στο Διαφάνι είναι προ των πυλών, καθώς η επίθεση που έγινε στους αγρότες έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, μετατρέποντας το χωριό σε πεδίο μάχης. Μάλιστα, κάποιοι από τους πληγέντες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δούκα και η κατάσταση οδηγείται εκτός ελέγχου. Μετά τον καβγά τους μεταφέρονται στο κρατητήριο έπειτα από εκατέρωθεν μηνύσεις. Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του.

Όλο το Διαφάνι δίπλα στους αγρότες

Παράλληλα, όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους αγρότες, ενώ ο συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του. Την επόμενη μέρα, ακόμη μία είδηση ταράζει τους πάντες. Η τοπική εφημερίδα παρουσιάζει μία διαφορετική οπτική των γεγονότων των προηγούμενων ημερών και της μαύρης νύχτας του Διαφανίου, ως παράνομη κίνηση των αγροτών. Μάλιστα, δύο από αυτούς προφυλακίζονται προκαλώντας τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού.

Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του

Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή. Λίγο αργότερα, ο ίδιος κάνει πρόταση συνεργασίας στον Τόλλια και θέλει να τον στηρίξει στις εκλογές που έρχονται, δίνοντάς του για αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο Τόλλιας, όμως, είναι αναποφάσιστος ξέροντας πως έχει αντίπαλο υποψήφιο τον Προκόπη.

Η πρόταση του Δούκα στην Ελένη

Παράλληλα, η Ελένη πηγαίνει να συναντήσει τον Δούκα ζητώντας του να αποσύρει τη μήνυση προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Εκείνος, όμως, δέχεται να το κάνει εφόσον η Ελένη δώσει τα χωράφια της. Θα δεχτεί η Ελένη την πρόταση του Δούκα γνωρίζοντας πως κρατάει πλέον στα χέρια της τη ζωή όλων;

Κύπριος παρουσιαστής αποκάλυψε on-air ότι παρακολούθησε τη σύντροφό του

8 λέξεις: Τρόμος για τον Οδυσσέα – Η Έρση στο νοσοκομείο