in

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Μάρθα γοητεύεται από τον Κυπραίο – Η Ασημίνα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες;

Ο Κυπραίος, δείχνοντας το καλό του πρόσωπο, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του Νέστορα όσο και της Μάρθας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφάλισε το «TV O’ CLOCK» και η Σοφία Τσίρκα, η γυναίκα χωρίς να της περνάει από το μυαλό πως εκείνος σκότωσε τον άντρα της, ερωτεύεται τον Κυπραίο και τον διεκδικεί. Παράλληλα, η Ασημίνα φτάνει στα άκρα και κατηγορεί τη Δρόσω πως εκείνη προκάλεσε τον Σέργιο ερωτικά.

Η Μάρθα γοητεύεται από τον Κυπραίο

O Κυπραίος προσπαθεί να εξιλεωθεί για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει αλλά παράλληλα φτάνει στα άκρα προκειμένου αυτά να μην αποκαλυφθούν σε κανέναν. Η ζωή, όμως, του παίζει περίεργα παιχνίδια με ανυπολόγιστες συνέπειες. Ο ίδιος, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, προσέγγισε τη Μάρθα και λέγοντάς της ένα ψέμα κατάφερε να κατευνάσει τον θυμό της για τον Νέστορα. Στα μάτια της Μάρθας ο Κυπραίος είναι ένας ήρωας πολέμου που βρέθηκε στο πλευρό του άντρα της τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του λίγο πριν εκτελεστεί. Τα συναισθήματά της, όμως, για εκείνον μέρα με την ημέρα αλλάζουν. Η Μάρθα γοητεύεται από τη συμπεριφορά του Κυπραίου αλλά και από τον τρόπο ζωής του και τον φλερτάρει διακριτικά. Εκείνος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και έχει πολλές τύψεις.

Η Ελένη ζηλεύει τη Μάρθα

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Μάρθας για το πρόσωπό του προκαλεί τη ζήλια της Ελένης, γεγονός που κάνει τον ίδιο να αναθαρρήσει για τα αισθήματά της προς το πρόσωπό του. Τις επόμενες μέρες, όμως, ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη… θεία δίκη μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον μοναχό Ματθαίο.

Ο Κυπραίος απωθεί ευγενικά την Μάρθα

Ο Θωμάς για πρώτη φορά είναι σε αδιέξοδο και αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά. Όμως η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Αργότερα, η Μάρθα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται συνεχώς κοντά του και να τον διεκδικεί. Μάλιστα, τον αιφνιδιάζει όταν του εξομολογείται πως νιώθει όμορφα κοντά του. Ο Θωμάς, όμως, την απωθεί ευγενικά. Ωστόσο, την επόμενη μέρα, η πραγματική του ταυτότητα απειλείται να αποκαλυφθεί, καθώς ένα γράμμα για τον Νέστορα ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για το ποιος είναι πραγματικά ο Θωμάς Κυπραίος.

Το μυστικό της Δρόσως αποκαλύπτεται

Η Ασημίνα συνεχίζει το σχέδιο που οργάνωσε με τη Μυρσίνη και αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της. Στην αντίπερα όχθη, η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές, όμως, άθελά της, το μυστικό της αποκαλύπτεται σε κάποιον.

Η Ασημίνα δείχνει τη σκληρή πλευρά της

Παράλληλα, η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης των δύο κοριτσιών και ζητάει τη βοήθειά του για να τις αποτρέψει. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν είναι πια η ίδια. Η προδοσία που βίωσε από τις αδελφές της είναι αγκάθι στην καρδιά της και την πληγώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Το μοναδικό πράγμα που της δίνει δύναμη είναι αυτό το παιδί που θα έρθει στον κόσμο και θα μεγαλώσει σαν να είναι δικό της. Η Ασημίνα, μάλιστα, δείχνει όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στη Δρόσω.

Η Ασημίνα κατηγορεί τη Δρόσω πως προκάλεσε ερωτικά τον Σέργιο

Φτάνει στο σημείο δε να κατηγορήσει την αδελφή της πως τη νύχτα του φόνου προκάλεσε εκείνη τον Σέργιο ερωτικά και πως εξαιτίας της έβαψαν τα χέρια τους με αίμα. Οι απίστευτες κατηγορίες που εξαπολύει πληγώνουν πολύ τη Δρόσω, ωστόσο εκείνη δεν αντιδρά καθώς ξέρει πως πλήγωσε ανεπανόρθωτα την αδελφή της.

Εκτός MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά στους παίκτες

8 λέξεις: Ο εθισμός και η ολική καταστροφή