in ,

Το παραμυθένιο love story της Θέκλας Πετρίδου και του Παναγιώτη Χριστοδούλου που δεν είχε «happy end»

Το χρονικό της γνωριμίας τους και το επερχόμενο διαζύγιο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το βράδυ της Δευτέρας 18 Μαΐου, ο χωρισμός της Θέκλας Πετρίδου και του Παναγιώτη Χριστοδούλου, αφού τίποτα δεν προμύνηε το τέλος της κοινής τους πορείας.

Η γνωστή ψυχολόγος έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο τους διαδικτυακούς της ακόλουθους και με την ανάρτηση που έκανε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ σηματοδότησε τη νέα περίοδο στη ζωή της.

«Μετά από 4 χρόνια γνωριμίας, αρραβώνα και γάμου, η ένωση μας έφτασε στο τέλος της. Αποφασίσαμε με ωριμότητα και σοβαρότητα να λήξουμε το γάμο μας, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον. ‘Έχουμε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα στην μεταξύ μας σχέση, τα οποία, αν και προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να επιλύσουμε. Ανακοινώνουμε εμείς οι ίδιοι τον χωρισμό μας και δηλώνουμε πως σεβασμός, εκτίμηση και αγάπη εξακολουθεί να διέπει τις μεταξύ μας σχέσεις. Τις όποιες διαφορές είχαμε μεταξύ μας, επιθυμούμε να διατηρήσουμε απόρρητες, σεβόμενοι ο ένας το πρόσωπο του άλλου καθώς και των οικογενειών μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το πρώην ζευγάρι.

Η Θέκλα Πετρίδου για άλλη μια φορά έκανε την ανατροπή και δεν δίστασε να φέρει για ακόμη μια φορά τούμπα τη ροή των πραγμάτων. Βλέπετε, μάλλον είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της που δεν την αφήνει να δηλιάσει μπροστά στις φουρτούνες που της φέρνει η ζωή και έτσι βάζει πλώρη για το άγνωστο.

Το χρονικό της γνωριμίας τους

Ο Παναγιώτης Χριστοδούλου για πρώτη φορά αντίκρισε την Θέκλα Πετρίδου, το 2016, όταν η γνωστή βρισκόταν καλεσμένη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη. Όπως εξομολογήθηκε δεν την ήξερε καν ως ψυχολόγο. Εντούτοις, εντυπωσιάστηκε από τα λεγόμενά της και επιδίωξε τη συνομιλία μαζί της μέσω διαδικτύου.

«Την είχα δει πρώτη φορά όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη, στις 26 Μαΐου 2016 και δεν γνώριζα καν ποια ήταν. Μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που μιλούσε, αυτά που έλεγε, οι εκφράσεις της, καταλάβαινα πως αυτή η γυναίκα δεν ήταν τυχαία, με τράβηξε. Της έστειλα μήνυμα στο Twitter. Και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Όλο το Σαββατοκύριακο τη σκεφτόμουν», είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Χριστοδούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Μάρτιο του 2018.

Στη συνέχεια μετέφεραν την διαδικτυακή τους συνομιλία στον πραγματικό κόσμο και κάπως έτσι έγιναν ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια επήλθε η συγκατοίκηση στο σπίτι της ψυχολόγου στη Λευκωσία. 

«Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα ήταν τον Παναγιώτη. Προηγουμένως είχα crashes, ενθουσιασμούς, είχα δοκιμάσει πράγματα, αλλά δεν ερωτεύτηκα, δεν δόθηκα ποτέ σε κάποιον άντρα. Όσοι άντρες ήταν για μένα ερωτεύσιμοι ήταν αδιάθετοι – εξαιρετικά μυαλά, αλλά 60 ή 70 ετών, καλλιτέχνες, πολύ φιλοσοφημένοι της ζωής ή γκέι, σπουδαία ακαδημαϊκά μυαλά. Νόμιζα πως θα μου συνέβαινε ο έρωτας στα 50 μου. Τελικά, μου συνέβη νωρίτερα. Τυχερή είμαι», δήλωνε από την πλευρά της η Θέκλα Πετρίδου.

Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει και στις 8 Σεπτεμβρίου του 2018 και κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην Αμαθούντα της Λεμεσού. 

Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, η γνωστή ψυχολόγος αποφάσισε να σταματήσει την παρουσίαση της εκπομπής του Sigma, «Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά», ώστε να αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων και στο κανάλι της στη διαδικτυακή πλατφόρμα του YouTube.

Στην συνέχεια οι δυο τους πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τον σπίτι τους στην πρωτεύουσα και να εγκατασταθούν μόνιμα σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Ωστόσο, 9 μήνες μετά την μετακόμισή του, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους, σόμενοι πάντα ο ένας τον άλλο.

Δείτε ακόμη:

Τίτλοι τέλους για τον γάμο γνωστού ζευγαριού μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας

Άλκηστις Αλεξανδράτου: «Όταν ανακάλυψαν ότι είμαστε ζευγάρι με την Ντέμη, μας έκαναν έξωση…»

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μας έδειξε τη μικρή Αριάδνη να πηγαίνει βόλτα τον νεογέννητο αδελφό της

Τίτλοι τέλους για τον γάμο γνωστού ζευγαριού μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Οι δύσκολες στιγμές, οι ακάλυπτες επιταγές και η ανάκαμψη