in , ,

Χριστιάνα Θεοδώρου: Το εντυπωσιακό Gender Reveal Party και το φύλο του μωρού που περιμένει

Η αναφορά στην απώλεια κύησης

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Χριστιάνα Θεοδώρου, αφού περιμένει με ανυπομονησία τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σπύρο Χρήστου.

Πρόσφατα, το ευτυχισμένο ζευγάρι πραγματοποίησε το Gender Reveal Party, όπου έμαθαν το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Οι ίδιοι, υποδέχτηκαν στο σπίτι τους 50 αγαπημένους τους ανθρώπους, που ήθελαν να μοιραστούν μαζί τους το χαρμόσυνο γεγονός.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, που δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, επρόκειτο για ένα πραγματικά όμορφο party με εντυπωσιακή διακόσμηση.

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού δεν έγινε έγινε με την κλασσική διαδικασία των μπαλονιών, αλλά με ένα αγωνιστικό αμάξι και ροζ καπνό, ο οποίος αποκάλυπτε ότι περιμένουν κορίτσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω party έγινε τη μέρα που θα ερχόταν στη ζωή η «απώλεια» του ζευγαριού και ο λόγος που η Χριστιάνα Θεοδώρου εξομολογήθηκε το γεγονός, είναι γιατί χθες 15 Οκτωβρίου, ήταν η μέρα ευαισθητοποιησης για τη νεογνικη απώλεια και την απώλεια κύησης.

«Λοιπόν…αν και δυσκολεύομαι, θα προσπαθήσω να σας πω λίγο την ιστορία εκείνης της μέρας…

1.Ο μόνος που γνώριζε το φύλο του μωρού ήταν ο Σπύρος, οι υπόλοιποι απλά προσπαθούσαμε να μαντέψουμε…
2.Λόγω της κατάστασης ήρθαν οι πιο στενοί – στενοί 50 δικοί μας άνθρωποι, τους οποίους και χωρίσαμε σε “Team Girl” και “Team Boy”…
3.Έκλαψα τόσο πολύ εκείνη τη μέρα (ενώ ετοιμαζόμουν, όταν έγινε η αποκάλυψη και όταν ξάπλωσα να κοιμηθώ)… Και δακρύζω κάθε φορά που βλέπω βίντεο της συγκεκριμένης μέρας…(από ευτυχία)
4.Η διακόσμηση ήταν τόσο υπέροχη – πέρα από αυτό που είχα στο μυαλό μου…
5.Και η στιγμή της αποκάλυψης ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου…
6.Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου… Ευτυχία – Ευλογία – Πληρότητα – Αγάπη!!!
7.Η μέρα που κάναμε το Gender Reveal Party μας ήταν η μέρα που θα ερχόταν στο κόσμο η δική μας “απώλεια”… Τυχαίο? Ίσως ναι, ίσως και όχι…
8.Ο λόγος που το μοιράζομαι όλο αυτό μαζί σας είναι γιατί σήμερα 15.10 – είναι η Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποιησης για τη νεογνικη απώλεια και την απώλεια κύησης… Δεν ξέρεις τι περνάει κάθε γυναίκα για να φέρει στο κόσμο το δικό της θαυματακι…κι ούτε χρειάζεται να μάθεις… Πιασε την απλά από το χέρι και δείξε της πως δεν είναι μόνη… 🙏

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία @chrispy_eventsandproductions που διοργάνωσε το #genderrevealparty μας, τον @d.david21 για το αυτοκίνητο και τον DJ μας @easysoundiwannis!!

Κυρίως όμως ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου τη μαμά μου @chryso.theo για όλα τα γλυκά που μας έφτιαξε, τη μαμά του Σπύρου @christouerasmia για όλα τα φαγητά που ετοίμασε και τον @christouspyros γιατί ανέλαβε τα ΠΑΝΤΑ…!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Θεοδώρου στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση στο chnews.com.cy:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Λοιπόν…αν και δυσκολεύομαι, θα προσπαθήσω να σας πω λίγο την ιστορία εκείνης της μέρας… 1.Ο μόνος που γνώριζε το φύλο του μωρού ήταν ο Σπύρος, οι υπόλοιποι απλά προσπαθούσαμε να μαντέψουμε… 2.Λόγω της κατάστασης ήρθαν οι πιο στενοί – στενοί 50 δικοί μας άνθρωποι, τους οποίους και χωρίσαμε σε “Team Girl” και “Team Boy”… 3.Έκλαψα τόσο πολύ εκείνη τη μέρα (ενώ ετοιμαζόμουν, όταν έγινε η αποκάλυψη και όταν ξάπλωσα να κοιμηθώ)… Και δακρύζω κάθε φορά που βλέπω βίντεο της συγκεκριμένης μέρας…(από ευτυχία) 4.Η διακόσμηση ήταν τόσο υπέροχη – πέρα από αυτό που είχα στο μυαλό μου… 5.Και η στιγμή της αποκάλυψης ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου… 6.Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου… Ευτυχία – Ευλογία – Πληρότητα – Αγάπη!!! 🙏 7.Η μέρα που κάναμε το Gender Reveal Party μας ήταν η μέρα που θα ερχόταν στο κόσμο η δική μας “απώλεια”… Τυχαίο? Ίσως ναι, ίσως και όχι… 8.Ο λόγος που το μοιράζομαι όλο αυτό μαζί σας είναι γιατί σήμερα 15.10 – είναι η Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποιησης για τη νεογνικη απώλεια και την απώλεια κύησης… Δεν ξέρεις τι περνάει κάθε γυναίκα για να φέρει στο κόσμο το δικό της θαυματακι…κι ούτε χρειάζεται να μάθεις… Πιασε την απλά από το χέρι και δείξε της πως δεν είναι μόνη… 🙏 Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία @chrispy_eventsandproductions που διοργάνωσε το #genderrevealparty μας, τον @d.david21 για το αυτοκίνητο και τον DJ μας @easysoundiwannis!! Κυρίως όμως ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου τη μαμά μου @chryso.theo για όλα τα γλυκά που μας έφτιαξε, τη μαμά του Σπύρου @christouerasmia για όλα τα φαγητά που ετοίμασε και τον @christouspyros γιατί ανέλαβε τα ΠΑΝΤΑ…!! #christianathe #itsagirl #cantwait #inlove #rainbowbaby #1in4 #party #pregnancylife #pregnant @genderrevealshow @genderrevealideas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ➰𝐂𝐇𝐑𝐈𝐒𝐓𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐓𝐇𝐄𝐎𝐃𝐎𝐑𝐎𝐔®➰ (@christianathe) στις

Δείτε ακόμη:

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η τρυφερή αναφορά στον Γιώργο Εφραίμ

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η «σκληρή» απάντηση στην Τζώρτζια Παναγή μέσω Instagram

Εριλένα Πελαγία – Χρύσανθος Κοστουρής: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο

«24 ΩΡΕΣ» στην Αμμόχωστο, την πόλη φάντασμα…

Καίτη Γαρμπή – «Σ’ Όποιον Αρέσω»! Το music video με το δυνατό μήνυμα